Klantenkaart

Klantenkaart

Met onze klantenkaart spaart u voor korting bij elke aankoop. Vraag hem dus vandaag nog aan!

Voor elke euro die u besteedt bij Nose 4 Food ontvangt u 1 punt op uw klantenkaart. Dit geldt voor ons complete assortiment. De punten worden elektronisch bijgehouden via de kassa. Meldt voor het afrekenen dat u een klantenkaart heeft en dat er punten moeten worden bijgeschreven dan wel verzilverd moeten worden.

U krijgt de klantenkaart als u een borg van € 2,50 betaalt. Wij storten dan gelijk een bonus van 25 punten op uw klantenkaart. Bij inlevering of opzegging van de klantenkaart ontvangt u uw borg terug. Bij verlies of diefstal van de klantenkaart informeert u ons zo snel mogelijk. Dan kunnen wij uw gespaarde punten overzetten op een nieuwe klantenkaart (tegen betaling van de borg). Uw saldo kunt u aan de kassa navragen.

Uw klantenkaart is strikt persoonlijk en vertrouwelijk. Het verzilveren van spaarpunten voor cash geld is niet mogelijk. Er kunnen uitsluitend punten worden bijgeschreven of worden verzilverd als u de klantenkaart bij u heeft. Achteraf of de volgende dag is dit niet meer mogelijk. Als u punten heeft verzilverd ontvangt u geen punten meer op het overgebleven bedrag.

Ook zullen wij regelmatig speciale aanbiedingen hebben, waarmee u extra punten kunt sparen. Houdt onze acties dus in de gaten!